Хранене по време на бременност

Начинът на хранене на родителите в периода преди зачеването, по време на бременността и кърменето може да се окаже ключът към предпазването на детето от различни  автоимунни заболявания, от затлъстяване и наднормено тегло. Това ни разказа ендокринологът д-р Ангелина Недялкова в разговора ни , посветен на хранителния режим по време на бременност. За ТБ „Биорегенерация“ и сп. „Кенгуру“ тя разясни още какво трябва да включва менюто на бременната жена, защо фолиевата киселина и йодът са толкова важни за нормалното развитие на бебето и какви са нормите за покачване на теглото при бременните. Гледайте видеото, за да научите повече: 

Спешна линия

0887 706 852

За справки и информация:
От понеделник до петък 09:00 – 17:00
Телефони: 02 44 10 290 | 0882 373 318
Имейл: office @ bioregeneration.bg

Адрес: 1330 София | район Красна поляна, ул. "Блага вест" № 3 | МБАЛ "Надежда"

Адрес 2: София, МОЛ Парадайс, етаж 3, до МЦ Надежда
Работно време: 10:00 - 18:00 часа
тел. 0884 318 867

facebook-icon.jpg

Top